Musikalsk Fortælling til personalet

Kultur(er) binder os sammen i vores dagligdag. Og et af de mest oplagte er musik og musikalske fælles oplevelser. Skal I have et ekstraordinært og forrygende afbræk til jeres personaledag, julefrokost eller sommerfest? Så book et indslag nu. 

En opløftende oplevelse som I sammen vil huske i lang tid efter. Indslaget er et supergodt break til f.eks. middagen. Kultur er noget der fylder ressourcerne op og vi har især igennem de senere år set hvordan den binder os sammen. 

I kan også vælge et arrangement med fuldt foredrag ca. 1 time 45 min, hvis det passer bedre til jeres aften. Vær blot opmærksom på at få aftalt praktiske detaljer ift. lyd, lys og antal personer. 

Priser Musikalsk Fortælling om Kim Larsen

Fra 8.500,-

Lasse Helvig er professionel musiker og foredragsholder. Han forstår autentisk at vise sårbarheden og styrken i at stille sig frem og lave sin Musikalsk Fortælling. Kim Larsen vedrører uundgåeligt os alle i gennem 5 årtier. Hans musik og person har altid været der som musikalsk bagtæppe til vores opvækst, liv og fester. PriseksemplerIndslag

Varighed ca. 30 min.
Pris. 6.500,- ekskl. moms og transport

Komplet foredrag (helaften)
Varighed ca. 1 time 45 min.
Pris. 15.000,- ekskl. moms og transport

Skriv til Lasse Helvig

Ønsker du at booke Lasse til en musikalsk fortælling eller et foredrag?

Udfyld formularen, tryk send, og så kontakter dig Lasse dig snarest muligt.

0 of 350

© 2022, Lasse Helvig    I       I  

Success message!
Warning message!
Error message!