Book en Musikalsk Fortælling

Her kan du finde det rette setup til dit arrangement, eller se hvor Musikalsk Fortælling om Kim Larsen optræder næste gang og køb din billet.


Ønsker du at forespørge på en Musikalsk Fortælling om Kim Larsen, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen længere nede på siden eller tag kontakt pr. telefon eller mail.

Konferencer & Virksomheder


Det mest fantastiske afbræk til kursus og konferencer. Efter en lang dag med oplæg, skal vi have fat i det mærkbare og bare forkæles. Kan oplagt også være kick-off til personaledag eller julefrokost.

En opløftende oplevelse som I vil mindes i lang tid. Indslaget kan også være et break til fx. jeres frokost eller fyraften. 

Skolekoncert og forløb


Skal Musikalsk fortælling om Kim Larsen besøge din skole? Oplagt supplement til danskundervisningen som koncert-foredrag, fagdag eller forløb

Eller hvad med at opleve en musiker helt tæt på i din musikundervisning? Eller kombiner tværfagligt med fx. samfundsfag. "Læs mere" for mere inspiration og info.

Kultur


Kim Larsens aftryk på os alle er en kendsgerning og en unægtelig del af vores danske DNA. 

Er du arrangør og ønsker at forespørge på Musikalsk Fortælling om Kim Larsen er du velkommen til at udfylde kontaktformular eller tage kontakt pr. tlf. eller via mail. 

Indslag til fester


Elsker du og dine nærmeste Kim Larsen? Hvis ja så er dette den helt oplagte mulighed for at få en bid af gode sange og fortællinger til din fest som et indslag. 

Indslag kan oplagt bruges til rund fødselsdag, bryllup, konfirmation, havefest, jubilæum mv. 

Skriv til Lasse Helvig

Ønsker du at booke et musikalsk foredrag?

Udfyld formularen, tryk send, og så kontakter Lasse dig hurtigst muligt.

0 of 350

© 2023, Lasse Helvig    I   20765420    I  lassehelvig@gmail.com

Success message!
Warning message!
Error message!