Book en Musikalsk Fortælling

Her kan du finde det rette setup til dit arrangement, eller se hvor Musikalsk Fortælling om Kim Larsen optræder næste gang og køb din billet.


Ønsker du at forespørge på en Musikalsk Fortælling om Kim Larsen, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen længere nede på siden eller tag kontakt pr. telefon eller mail.

Skolekoncert og forløb


Skal Musikalsk fortælling om Kim Larsen besøge din skole? Oplagt til et forløb til din danskundervisning eller til en fagdag

Eller hvad med at opleve en musiker helt tæt på i din musikundervisning? Eller kombiner tværfagligt med historie og samfundsfag. "Læs mere" for yderligere inspiration og info.

Personalearrangement


Forkæl dine medarbejdere og kollegaer med en Musikalsk Fortælling om Kim Larsen. Oplagt valg til personaledag, julefrokost eller sommerfest. 

En opløftende oplevelse som I vil mindes i lang tid. Indslaget kan være et supergodt break til fx. jeres frokost eller fyraften. 

Kultur


Er du arrangør og ønsker at forespørge på Musikalsk Fortælling om Kim Larsen er du velkommen til at udfylde kontaktformular længere nede på siden eller tage kontakt pr. telefon eller mail.

Kim Larsens aftryk på os alle er en kendsgerning og er essentiel for vores danske DNA. Dette musikforedrag bør opleves.

Indslag til fester


Elsker du og dine nærmeste Kim Larsen? Hvis ja så er dette den helt oplagte mulighed for at få en bid af gode sange og fortællinger til din fest som et indslag. 

Indslag kan oplagt bruges til rund fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum mv. 

Skriv til Lasse Helvig

Ønsker du at booke et musikalsk foredrag?

Udfyld formularen, tryk send, og så kontakter Lasse dig hurtigst muligt.

0 of 350

© 2022, Lasse Helvig    I   20765420    I  lassehelvig@gmail.com

Success message!
Warning message!
Error message!